Boken Ryddeglede kommer i januar!

Har du opplevd å rydde, bare for å oppdage at det er kort tid er like rotete igjen? Er entreen din håpløs å holde orden i? Er kjøkkenskapene så fulle at du ikke finner frem? Eller er det kanskje papirer som flyter, et uryddig arbeidsbord, eller boden i kjelleren som er din dårlige samvittighet. Fortvil ikke, i denne boken er det gode råd å få.

 

Vi har hjulpet mange familier med å rydde, og vet hvor skoen trykker i norske hjem. Selvfølgelig er det viktig å kvitte seg med det som er ødelagt, eller som man ikke trenger, men vi mener ikke at du skal kaste alt du har. Tvert imot tror vi mer på gjenbruk og å ta vare på det man har. Og at hemmeligheten for å få et hyggelig hjem uten skrot og rot ligger i god organisering.

 

I boken får du de gode og praktiske rådene til både rydding og organisering av hjemmet. Vår interiørkonsulent Eva gir også en innføring i hvordan hun arbeider for å skape gode og praktiske løsninger. 


Vi tar deg også med til 5 ulike norske hjem, - til Kristin som flyttet i minihus, til Torill og Haral som tok generalopprydding hjemme og til Kristian og Lars som har interiør som både jobb og hobby. Dessuten besøker vi Vibeke som stadig har noen nye prosjekter på gang, Janne som har 150.000 følgere på Instagram, og blir med når vår egen ryddeekspert Line Marie rydder i boden.

Vi håper du blir inspirert både av dem og av denne boken. God ryddeglede!

"I Ryddeglede viser ryddeguruene Line Skaget og Eva Isachsen hvordan du kan skape et ryddig og trivelig hjem og holde det ryddig og koselig over tid. Forfatterne gjennomgår huset rom for rom og viser gode og praktiske løsninger for ulike hjem. De gir også nyttige interiørtips og boken er krydret med flotte interiørbilder."                                                                        Cappelen Damm

Følg oss på sosial media.

Her får du gode tips, og informasjon om boken

etterhvert som utgivelsedato nærmer seg!

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Copyright foto: Fotograf Eskil Roll/rollphoto.no og Fotograf Marianne Otterdahl Jensen 

Ingen foto kan lastes ned fra dette nettstedet uten avtale med fotografen.