Har du en liten plass? Her er 3 tips som gjør at du kan leve stort på en lite

Updated: Oct 7, 2018


1. Møbler som har flere funksjoner

Når du har en liten plass er det smart og praktisk å velge møbler som har flere funksjoner i en. For eksempel en puff som har oppbevaring, kan brukes til lagring, sitte på, sette din bærbare maskin på, brukes som bord.


2. Gå regelmessig over hva du har

Vi i Slank ditt hjem går over hva vi har i boligen hver vår og høst. Det er en fin måte å gå over eiendelene to ganger i året, det går oss klar over hva vi har brukt og hva vi ikke har brukt på 6 måneder. Det blir da lettere å se hva er det vi elsker og hva er det vi rett og slett ikke trenger? Kanskje er det noen andre som trenger den mer? Gi bort det du ikke bruker, når du får ting du ikke trenger ut av boligen din vil du oppleve større plass, du finner lettere det du liker og bruker. Du får større plass å leve på.


3. Gi et hjem til alt

Hvis noe ikke har et hjem, vil det bare bli satt et sted – og når du trenger det, er det helt borte før du finner det igjen kanskje en måned etterpå. Bruk inspirasjon fra kjøkkenskuffen din, stort sett vet du alltid hvor du har kniv, gaffel og skje. Kanskje kan lignende brukes til andre ting og tang vi har i boligen vår også?Copyright foto: Fotograf Eskil Roll/rollphoto.no og Fotograf Marianne Otterdahl Jensen 

Ingen foto kan lastes ned fra dette nettstedet uten avtale med fotografen.