RYDDEPLANER DENNE HØSTEN ?

Updated: Oct 7, 2018


Det er alltid så travelt i oppstarten av skolestart, synes jeg. Plutselig ligger det skolesekker i gangen, klesvask på gulvet og papirer på alle overflater i hjemmet. Det virker som papirene har formert seg i løpet av natten, og sokkepar har skilt seg etter vask! For det mangler alltid en sokk!

Føler du at du er begravet under et fjell av ting som burde vært organisert bedre ?

På overflaten kan tanken om det å bli ryddig virke enkel. Alt du trenger å gjøre er å kvitte deg med alt du ikke trenger.

Men hva om du har år etter år samlet fine eiendeler til deg og ditt hjem?  Hva om du er en sentimental person? Hva om du er en smule opptatt ? Hva om du har mange ting som du ikke kan kvitte deg med ?

Eller enda mer, hva om du har prøvd før, men fant prosessen tøffere enn du trodde?

Virkeligheten er, for mange mennesker, å omfavne et ryddig liv er ikke lett. Det krever hele tiden motivasjon og fokus på oppgaven. Det er ingen tvil om at mange av dere kommer tilbake til dette nettstedet igjen og igjen – fordi veien til god organisering tar tid.Vi i Ryddeglede teamet mener selv vi har funnet metoden som kan kurere alle rotekopper. I 7 år nå har vi ryddet og organisert etter ulike teknikker, ja vi har prøvd ut både det ene og det andre.  Vi har vært så heldige å fått skapt et fellesskap av andre likesinnede folk gjennom våre ryddekurs og interiørtjenester.  Å høre historier og bli inspirert av andre er en fantastisk opplevelse, og vi oppfordrer deg til å være en del av Ryddegledegjengen.  Vi har nettopp åpnet opp for alle å være med i vår lukkede facebookgruppe RYDDEGLEDE , og jeg håper å se deg der!#høst #rydde

Copyright foto: Fotograf Eskil Roll/rollphoto.no og Fotograf Marianne Otterdahl Jensen 

Ingen foto kan lastes ned fra dette nettstedet uten avtale med fotografen.